За Нас


LiveStream.mk е подсервис од 2С Студио

Екипа

LiveStream.mk е подсервис од 2S Studio, кое повеќе од 12 години нуди и ги задоволува потребите на своите клинети со професионални услуги во делот на Интернет и Печатениот маркетинг. Од 2003 година 2С студио нуди и професионални услуги во делот на Аудио и Видео стримингот, независно дали е за на интернет, тв или сателит.

Опрема

Располагаме со опрема која нуди миксање(до 12 кам.), снимање и стримување на видео и аудио на секаков вид на настани во висока резолуција 4К, 1080p/i,720p,480p на познатите светски сервиси Youtube, Facebook, Twitter, LiveStream и др. Инстант Replay на 4 камери. 360 степени видео пренос во живо. Можност за закуп на сопствен медиа сервер, посебно изработена под страница, можност за пренос на видео, IP Телевизија/Канал/и преку интернет до секое место на планетата земја

Достапност

Големите телевизиски комбина и линковите се веќе минато. LiveStream.mk користи портабл опрема која може да се пренесе и постави на пристапни и непристапни локации брзо и едноставно. За стримингот во зони каде нема интернет користиме мобилен 3/4г или WiFi Link Point to Point до 40 km. Исто така располагаме со Full HD линкови за камера со достапност од 100 метра до 2 км радиус.

Пример:

Portfolio


Погледнете дел од нашата работа: Пренос на видео во живо, миксање на повеќе камери, Instant Replay за спортови, резултати во живо, графика и анимации, дрон во живо

 

Контакт


За секаков вид на прашања или барања чувствувајте се слободно да не контактирате

 

LiveStream.mk

Address: Момчило Јорданоски, Охрид

Phone: Phone: +389 78 428 161

Email: info@2sstudio.info

Работно време

Пон. - Пет. 10-20ч.

Саб. 10-15час

Нед. 12-15час.

Испрати порака